Wat zijn de tarieven van Face-Off Sport & Coaching?

Wat zijn de tarieven van Face-Off Sport & Coaching?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij Face-Off Sport & Coaching krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €60.- per week.

Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Jonathan

Ik was aanvankelijk zenuwachtig om me aan te melden voor persoonlijke training, maar Bryan luisterde speciaal naar wat ik eruit wilde halen en stelde een volledig voedings- en trainingsschema op dat op maat was gemaakt om precies aan mijn behoeften te voldoen. Bryan richt zich op consistentie en ervoor zorgen dat je training je de volgende dag niet het gevoel geeft dat je niet kunt bewegen. Hij meet u één keer per maand om ervoor te zorgen dat uw programma werkt volgens uw verwachtingen en past zich indien nodig aan. Ik doe ook de persoonlijke training met mijn partner en vanwege de aandacht van het team voor detail en persoonlijke benadering is het tot nu toe geweldig geweest!

Jonathan

Leonie

Super fijne begeleiding. Er wordt goed naar je geluisterd en de juiste hulp gegeven. Ook de voedingsschema's die je krijgt zijn simpel en lekker. Top begeleiding.

Leonie

Daisy

Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!

Daisy

Pascal

Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt. Zijn voedingsschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op!

Pascal

arrow-left
arrow-right

Jouw voordelen bij Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Face-Off Sport & Coaching omvat: Personal Training, Duo training, Online coaching en meer!

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Face-Off Sport & Coaching train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 5 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Stap 1

Selecteer het programma dat het beste bij jou past, klik op de knop onder de aanbieding, vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij Face-Off Sport & Coaching.

1e Stap
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Face-Off Sport & Coaching en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen over de tarieven van Face-Off Sport & Coaching

Dat hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Vul vrijblijvend de lidmaatschapstest op deze pagina in en wij doen je een persoonlijke aanbieding.
Ja, met onze Gratis Proefweek kun je ons zonder risico uitproberen.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je voor een persoonlijke kennismaking. Zodat jij rustig de sfeer kunt proeven en we gezamenlijk de de best passende programma's kunnen doornemen.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van Face-Off Sport & Coaching omvat alles van Online coaching tot Personal Training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan bij Face-Off Sport & Coaching! Met ons uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 5 jaar dé specialist voor afvallen, fit worden en gezondheid in Den Bosch. Ons aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Duo training, Online coaching en meer! Maak kennis met Face-Off Sport & Coaching en vraag een Gratis Proefweek fitness aan. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie