Over Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch

Over Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch

Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch helpt leden sinds 2018 weer fitter, slanker en gezonder te worden. We streven ernaar deze over te brengen op jou door onze kennis en professionaliteit dagelijks in te zetten en samen met jou te werken aan jouw doelstellingen. Verbondenheid met en tussen onze leden dragen we hoog in het vaandel. Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom Face-Off Sport & Coaching

Persoonlijke aandacht en begeleiding
Persoonlijke aandacht en begeleiding

Nieuwe leden starten bij Face-Off Sport & Coaching altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voor iedereen
Voor iedereen

Bij Face-Off Sport & Coaching stap je een club binnen waar iedereen - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter - welkom is.

Resultaatgerichte aanpak
Resultaatgerichte aanpak

Met onze fitnessprogramma's gericht op afvallen lukt het jou je doelstellingen te behalen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Deskundige ervaring
Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Maak kennis met het Face-Off Sport & Coaching team

Bryan Vos
Bryan Vos

Eigenaar/Coach

Mario van Nistelrooij
Mario van Nistelrooij

Coach/Trainer

Niké Boom
Niké Boom

Coach/Trainer

Diaz van Meel
Diaz van Meel

Coach/Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Leonie

Super fijne begeleiding. Er wordt goed naar je geluisterd en de juiste hulp gegeven. Ook de voedingschema's die

Leonie

Jonathan

Ik was aanvankelijk zenuwachtig om me aan te melden voor persoonlijke training, maar Bryan luisterde speciaal naar wat ik eruit wilde halen en stelde een volledig voedings- en trainingsschema op dat op maat was gemaakt om precies aan mijn behoeften te voldoen. Bryan richt zich op consistentie en ervoor zorgen dat je training je de volgende dag niet het gevoel geeft dat je niet kunt bewegen. Hij meet u één keer per maand om ervoor te zorgen dat uw programma werkt volgens uw verwachtingen en past zich indien nodig aan. Ik doe ook de persoonlijke training met mijn partner en vanwege de aandacht van het team voor detail en persoonlijke benadering is het tot nu toe geweldig geweest!

Jonathan

Daisy

Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!

Daisy

Pascal

Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt. Zijn voedingschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op!

Pascal

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Face-Off Sport & Coaching: Jouw partner voor fitness

Het is al meer dan 5 jaar bekend dat Face-Off Sport & Coaching mensen uit Den Bosch e.o. helpt op het gebied van afvallen, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Proefles geven we iedereen de kans om vrijblijvend kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de online Lidmaatschapstest op deze pagina.

Maak kennis met Face-Off Sport & Coaching