You. Fit. Healthy.Happy.

De start van jouw nieuwe levensstijl
Afzien is niet de weg naar een fit lichaam en energiek leven. Bij Face-off is plezier de basis. Wat dat precies inhoudt, verschilt per persoon. Wie ben jij? Waarom wil jij met een coach aan de slag? We leren je graag kennen. Met onze persoonlijke benadering garandeert Face-off realistische doelen, afgestemd op jou. Neem jij je glimlach en gezonde drive mee? Dan doen we samen de rest.

Foto Bryan Vos

Bryan Vos

Eigenaar/Coach

Met talent. Zonder kapsones.

Als klein jochie van 5 hijst Bryan zich voor het eerst in zijn ijshockey-outfit. Het dikke pak met beschermers all-over zit hem als gegoten. Jarenlang doet én laat hij alles voor ijshockey. Soms is de sport hard. Met een vreemde combinatie van pijn in haar buik en liefdevolle trots kijkt zijn moeder toe vanaf de tribune. Op zijn tiende belandt Bryan met een fikse hersenschudding in het ziekenhuis. Het houdt hem niet tegen.

Bryan is een Brabantse jongen met het talent en de mentaliteit van een topsporter. Maar zonder de kapsones. De ijsbaan is zijn arena. Zijn leven. Voor Jong Oranje gaat hij naar Roemenië en Schotland. Terwijl hij naar Florida kan, kiest hij voor de Tilburg Trappers. En hoe zit het met werken?

Soms kan één persoon je op een nieuw spoor zetten. Een vuurtje in je doen opvlammen. Voor Bryan was dat Ivy van den Heuvel, de levende ijshockey-legende en zijn personal trainer. Een goeie, rustige gast, die je hard laat werken. Maximale inzet. Dat past Bryan. Hij ziet en ervaart wat een personal trainer kan betekenen en dat raakt hem. Wat een prachtvak. Hij besluit van sport, voeding en levensstijl zijn werk te maken. Op 6 maart 2018 schrijft hij zich in bij de Kamer van Koophandel. Hij heeft geen plan. Hij heeft passie.

Gratis kennismaking

Zacht en zelfverzekerd

Social media kunnen je onzeker maken. Iedereen lijkt wel slank, strak en stralend. Onzekerheid over jezelf en je lichaam kan je leven op een nare manier ondermijnen. Dat raakt Niké. Ze wil helpen. Voor meer zelfvertrouwen moet je bij haar zijn.

Niké, onze stoere sportmeid en moeder van twee al net zo sportieve kinderen, is een betrouwbare superlieverd met humor. De mensen waarmee zij werkt ziet ze groeien in zelfvertrouwen. Niké weet het zeker: je kunt veel meer dan je denkt. Als je eenmaal die soms best hoge drempel van onze sportschool bent overgestapt, ben je zo blij dat je dat hebt aangedurfd. Met Niké maak je grote sprongen. Ook mentaal.

Gratis kennismaking

Niké Boom

Coach/Trainer

Diaz van Meel

Coach/Trainer

Beter. Anders. Verder. Meer.

Diaz in één woord? Leergierig. Hij traint gedreven en verdiept zich in alles wat te maken heeft met optimaal trainingsresultaat. Omdat hij benut wat de wetenschap zegt, is zijn aanpak altijd goed onderbouwd. Om nóg meer te leren over anatomie en fysiologie, studeert hij Fysiotherapie.

Diaz blijft zichzelf uitdagen en verrassen, ook als powerlifter. Voeding, training, stressmanagement en slaap: over gezond leven kan je Diaz alles vragen. Hij houdt ervan mensen begeleiden en ze te zien groeien. Dat is zijn passie. In het weekend zie je Diaz chillen op een terras. Of op een festival. Want een gezonde balans is belangrijk!

Gratis kennismaking

Krachtpatser met een hart van goud

De Popeye van de powerlifting. Tel daar een enorm doorzettings- en inlevingsvermogen bij op en je hebt onze Mario. Naast zijn werk als personal trainer en zijn ervaren sportcarrière als powerlifter studeert hij fysiotherapie. En heeft hij een vriendin, een hoop vrienden. En een tijdstekort.

Elkaar beter leren kennen en begrijpen hoort wat Mario betreft bij het proces van leefstijlverandering. Hij leeft zich graag in, wil drijfveren begrijpen. Mario is onze technische allesweter. Bij iedere oefening telt tenslotte elk detail. Zo haalt hij het optimale uit iedere training, met een groot gevoel voor wat mogelijk is op dat moment. Want morgen is er weer een dag.

Gratis kennismaking

Mario van Nistelrooij

Coach/trainer

Face-Off Sport en Coaching
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Yessica BoersYessica Boers
09:59 03 Jun 22
Tijdens mijn herstel van een burn-out wilde ik ook weer lekker in mijn lichaam voelen! ik was het type wat een abonnement afsloot bij een sportschool maar nooit ging omdat ze er niks van begreep en de stap niet durfde te zetten. Heb het besluit genomen om Bryan in te schakelen. Bryan heeft mij geleerd hoe ik al die gekke apparaten moet bedienen en hoe ik het bourgondische leven kan combineren met een gezond leven. Bryan is een topper, hij begeleid met humor en kennis dit is een fijne combinatie als nieuweling 😉 Dankzij Bryan ben ik afgevallen en heb ik een gezonde levensstijl opgebouwd, Thanks! Raad het iedereen aan, heb geleerd dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen en als je het niet weet is Bryan een fijne trainer!
Daisy Van eschDaisy Van esch
14:18 20 May 22
Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!
Pascal vd ThillartPascal vd Thillart
08:21 13 May 22
Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt.Zijn voedingschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op !
Alyssia De kloeAlyssia De kloe
12:22 20 Apr 22
Hele fijne coaches en goede begeleiding. Nemen ook de tijd om met je mee te denken en te vragen hoe het er mee gaat 💪🏼
Marc NelissenMarc Nelissen
10:12 29 Mar 22
Altijd goed bezig, die Bryan. Hij neemt mij al twee jaar iedere week onder handen. Met voedingsschema's, metingen en afwisselende trainingen waarin hij je achter de broek aanzit en tegelijk tot in de details op de techniek let. Aanrader wat mij betreft.
js_loader