Gratis Proefles

Gratis Proefles

Maak kennis met Face-Off Sport & Coaching.

arrow-down

Nu aanvragen: Gratis Proefles

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Pascal

Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt. Zijn voedingschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op!

Pascal

Leonie

Super fijne begeleiding. Er wordt goed naar je geluisterd en de juiste hulp gegeven. Ook de voedingschema's die je krijgt zijn simpel en lekker. Top begeleiding.

Leonie

Tracy

Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!

Tracy

Jonathan

Ik was aanvankelijk zenuwachtig om me aan te melden voor persoonlijke training, maar Bryan luisterde speciaal naar wat ik eruit wilde halen en stelde een volledig voedings- en trainingsschema op dat op maat was gemaakt om precies aan mijn behoeften te voldoen. Bryan richt zich op consistentie en ervoor zorgen dat je training je de volgende dag niet het gevoel geeft dat je niet kunt bewegen. Hij meet u één keer per maand om ervoor te zorgen dat uw programma werkt volgens uw verwachtingen en past zich indien nodig aan. Ik doe ook de persoonlijke training met mijn partner en vanwege de aandacht van het team voor detail en persoonlijke benadering is het tot nu toe geweldig geweest!

Jonathan

arrow-left
arrow-right

Jouw voordelen van de Gratis Proefles fitness:

Gratis Kennismaking
Gratis Kennismaking

Maak geheel gratis kennis met Face-Off. Tijdens dit gesprek zullen wij wat over onszelf vertellen en zijn we ook zeer benieuwd naar wie jij bent en wat jouw doelen zijn.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proefles toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis proefles brengen wij in kaart hoe we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven kunnen helpen.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis proefles adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw gratis fitness proefles

Stap 1

Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij Face-Off Sport & Coaching.

1e Stap
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Gratis Proefles

Ja, 100%. Als je na de proefles besluit dat je niet wilt trainen bij ons, dan maak je daar geen kosten aan.
Nee, je kunt zonder risico een proefles aangaan, waarin wij jou vertellen hoe wij precies te werk gaan en hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Er zijn geen verborgen risico's en er staat niets in de kleine lettertjes.
Dat is helemaal aan jou. Je kunt bij ons lid worden of er nog even over nadenken, die keuze laten wij aan jou.

Maak kennis met fitness bij Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch