• Persoonlijke aandacht
  • Deskundige ervaring
  • Resultaatgerichte aanpak

Wat kan een coach je opleveren?

Home » Wat kan een coach je opleveren?

Het klopt dat personal training niet goedkoop is. Maar heb je wel eens de tijd genomen waarom dit is? En waarom mensen wel de keuze maken om met een Coach aan de slag te gaan? Dat ga ik je in dit artikel uitleggen. Ik ga je vertellen wat de voordelen zijn van mensen die de afgelopen 6 jaar bij Face-Off personal training hebben gevolgd. Ook zal ik je ruwe schets geven hoe een traject eruit kan zien en krijg je een inzicht in de kosten.

De voordelen van een Coach

Een Coach kan verschillende functies hebben. Ze helpen je met je doelen te behalen door een combi te maken van hun expertise op het gebied van training, voeding en lifestyle te combineren met feedback die ze krijgen van jou als klant. Hiermee kan er een programma op maat gemaakt worden die ervoor zorgt dat je de juiste gewoontes opbouwt waardoor je je doelen haalt, en behoud.

Jouw feedback is in dit proces ontzettend belangrijk, want waar wij de expert zijn met voeding, training en lifestyle. Ben jij die expert over je eigen lichaam. Jij krijgt die signalen door en het is ontzettend belangrijk die met ons te delen.Een Coach kan je dus veel opleveren door een goede samenwerking. Stel jezelf eens voor dat je dat doel dat je altijd al in gedachten had behaald en dat je ook nog eens de tips en tools meekrijgt om dit vast te houden. Doordat je jezelf veel beter en energieker voelt, zul je ook productiever worden.

Welke mogelijkheden heb je bij Face-Off?

Bij Face-Off zijn er 5 opties: Personal Training, Duo Training, Small Group Training en Bedrijfsfitness. Als deze trajecten zijn er om naast je doelen je algemenen vitaliteit te verhogen en ervoor te zorgen dat je beter in je vel zit. Dit willen we doen op een niet al te ingewikkelde manier, door het simpel te implementeren zal het uiteindelijk eenvoudig worden om het vast te houden.

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Nu je de keuze hebt gemaakt om een traject te beginnen is het fijn om te weten wat je te wachten staat. Om dit precies te vertellen is heel erg lastig, dit komt doordat elk traject anders is. Ik ga je een voorbeeld geven hoe het in grote lijnen eruitziet.Om te beginnen maken we geen voedingsschema, we gaan kijken welke aanpassingen er moeten komen in je huidige voedingspatroon om je doel te halen en gezonder te leven. Dit doen we door je te vragen je voeding bij te houden in een app. Vanuit hier gaan we je tips geven en sturen, soms door en dag voeding samen met je maken, zodat je een lijndraad hebt hoe een gezonde dag voeding eruit kan zien. In combinatie met dit kijken we ook hoe je stresslevel is, wat doe je om dit te managen en hoe is je slaappatroon en energielevel. Dit soort dingen bespreken we dan in de wekelijkse coach call. Daarnaast speelt beweging ook en rol in jouw traject. Hoeveel beweeg je? Hoeveel wil je gaan bewegen? En hierbij helpen we je natuurlijk tijdens het personal training uur met het goed uitvoeren van de oefeningen en het snappen van je lichaam.

Het prijskaartje

Nu je weet wat een Coach je kan opleveren, is het ook belangrijk om te weten wat een investering gaat zijn. En inderdaad, een investering. Ik denk namelijk niet dat een Coach nemen echt kosten zijn. Je gaat jezelf beter, energieker en gezonder voelen, iets wat eigenlijk onbetaalbaar is. Ik zal hieronder een prijsindicatie geven:

  • Personal Training          : vanaf € 60,- per week
  • Duo Training                : vanaf € 50,- per week
  • Small Group Training    : vanaf € 15,- per week
  • Online Coaching           : vanaf € 17,31 per week
  • Bedrijfsfitness              : In overleg

Klik op onderstaande link voor een gratis proefles of kennismaking!

 

Coach Bryan.

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl