Face-off biedt verschillende mogelijkheden om onder professionele begeleiding te trainen, van individueel tot groepjes van 6 personen. Voor bedrijven is groepstraining tot 10 personen mogelijk. Dit zijn complete programma’s met voedingsadviezen en elke week nieuwe trainingen, evenals online coaching.

Personal training

De meest exclusieve trainingsvorm: Bryan Vos heeft alle aandacht voor jouw persoonlijke doelen. Intensief, doelgericht en helemaal op maat met individuele trainingsschema’s en voedingsschema’s!

Duo training

Samen met een trainingsbuddy wordt je exclusief begeleidt om jullie individuele doelen te bewerkstelligen. Jij en je buddy worden voorzien van individuele trainingsschema’s en voedingsschema’s.

Small group

Met een groep van 3 tot 6 personen wordt je goed begeleidt en kan iedereen zich op zijn of haar eigen persoonlijke doelen richten.

Bedrijfstraining

Fantastisch als jouw werkgever je de mogelijkheid biedt om met een groep van maximaal 10 collega’s te werken aan jullie gezondheid!

Online coaching

Je gaat zelf lekker trainen en wordt online gecoacht door Bryan. Maandelijkse metingen, schema’s, adviezen én motivatie!

Voedingsadviezen

Voeding is een belangrijke factor voor jouw resultaten. Face-off Nutrition kan daar in bijdragen. Bekijk de producten in de webshop!