Vertrouwen

 Plezier

 Impact

Personal coaching

Personal training

Je fit voelen. Energiek en sterk. Het gaat je lukken met training en voeding afgestemd op wat voor jou werkt. Samen met je eigen personal trainer. Voor body én mind.

Meer info?
Duo training

Duo Training

Samen, ieder met je eigen op maat programma. Je ziet elkaars resultaten en boekt samen vooruitgang. Met jullie personal coach en trainer. Dat werkt!

Meer info?
Online coaching

Online coaching

Op eigen houtje en toch met je persoonlijke coach? Je op maat trainingsschema, voedingsprogramma en je coach, samen in je broekzak. Wekelijkse check-in met je coach, die 24/7 bereikbaar is voor je vragen. Zo kom je verder!

Meer info?
Face-Off Sport en Coaching
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Yessica BoersYessica Boers
09:59 03 Jun 22
Tijdens mijn herstel van een burn-out wilde ik ook weer lekker in mijn lichaam voelen! ik was het type wat een abonnement afsloot bij een sportschool maar nooit ging omdat ze er niks van begreep en de stap niet durfde te zetten. Heb het besluit genomen om Bryan in te schakelen. Bryan heeft mij geleerd hoe ik al die gekke apparaten moet bedienen en hoe ik het bourgondische leven kan combineren met een gezond leven. Bryan is een topper, hij begeleid met humor en kennis dit is een fijne combinatie als nieuweling 😉 Dankzij Bryan ben ik afgevallen en heb ik een gezonde levensstijl opgebouwd, Thanks! Raad het iedereen aan, heb geleerd dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen en als je het niet weet is Bryan een fijne trainer!
Daisy Van eschDaisy Van esch
14:18 20 May 22
Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!
Pascal vd ThillartPascal vd Thillart
08:21 13 May 22
Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt.Zijn voedingschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op !
Alyssia De kloeAlyssia De kloe
12:22 20 Apr 22
Hele fijne coaches en goede begeleiding. Nemen ook de tijd om met je mee te denken en te vragen hoe het er mee gaat 💪🏼
Marc NelissenMarc Nelissen
10:12 29 Mar 22
Altijd goed bezig, die Bryan. Hij neemt mij al twee jaar iedere week onder handen. Met voedingsschema's, metingen en afwisselende trainingen waarin hij je achter de broek aanzit en tegelijk tot in de details op de techniek let. Aanrader wat mij betreft.
js_loader

Coaches

Foto Bryan Vos

Bryan Vos

Eigenaar/Coach

Gratis kennismaking

Niké Boom

Coach/Trainer

Gratis kennismaking

Diaz van Meel

Coach/Trainer

Gratis kennismaking

Mario van Nistelrooij

Coach/Trainer

Gratis kennismaking

FAQ

Een sessie duurt 45-60 min. Soms kan dit ook iets uitlopen en nemen we graag de tijd voor je.

We kijken naar de beschikbaarheid per coach en welke het beste bij je doel past. Mocht je een voorkeur hebben dan horen we het graag en gaan we opzoek naar de beste match

Zeker! Hier houden we rekening mee als we je programma maken.

Door te kijken naar jou als persoon, te luisteren naar jouw input en dat in combinatie met onze expertise, ontwikkelen we samen een programma die past bij je doel en bij jezelf.

Wij werken met een app waar alles in staat, zowel je training en voedingsschema.

Zeker, je coach is altijd te bereiken via Whatsapp, hier kun je dan, buiten de Personal Training sessies of wekelijkse check in, terecht met al je vragen.