Het aanbod van Face-Off Sport & Coaching

Het aanbod van Face-Off Sport & Coaching

Ontdek het veelzijdige Personal training, Duo training en Online coaching aanbod van Face-Off Sport & Coaching in Den Bosch

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Je fit voelen. Energiek en sterk. Het gaat je lukken met training en voeding dat afgestemd is op wat voor jou werkt. Samen met je eigen personal trainer ga jij aan de slag om jouw doelen te behalen.

Duo Training
Duo Training

Samen, ieder met je eigen op maat programma. Je ziet elkaars resultaten en boekt samen vooruitgang. Met jullie personal coach en trainer. Dat werkt!

Online Coaching
Online Coaching

Op eigen houtje en toch met je persoonlijke coach? Je op maat trainingsschema, voedingsprogramma en je coach, samen in je broekzak. Wekelijkse check-in met je coach, die 24/7 bereikbaar is voor je vragen. Zo kom je verder!

Wat onze leden zeggen

Leonie

Super fijne begeleiding. Er wordt goed naar je geluisterd en de juiste hulp gegeven. Ook de voedingschema's die je krijgt zijn simpel en lekker. Top begeleiding.

Leonie

Jonathan

Ik was aanvankelijk zenuwachtig om me aan te melden voor persoonlijke training, maar Bryan luisterde speciaal naar wat ik eruit wilde halen en stelde een volledig voedings- en trainingsschema op dat op maat was gemaakt om precies aan mijn behoeften te voldoen. Bryan richt zich op consistentie en ervoor zorgen dat je training je de volgende dag niet het gevoel geeft dat je niet kunt bewegen. Hij meet u één keer per maand om ervoor te zorgen dat uw programma werkt volgens uw verwachtingen en past zich indien nodig aan. Ik doe ook de persoonlijke training met mijn partner en vanwege de aandacht van het team voor detail en persoonlijke benadering is het tot nu toe geweldig geweest!

Jonathan

Daisy

Ontzettend fijne personal trainingen waarbij ook echt naar jou als persoon wordt gekeken. Voedingsschema’s en trainingsschema’s worden afgestemd op haalbare doelen en je wordt gemotiveerd om je doelen te behalen. Al met al een super goede ervaring en een aanrader!

Daisy

Pascal

Bryan is een enthousiaste trainer en heb met hem succesvol aan mijn algehele fitheid gewerkt. Zijn voedingschema’s, trainingsschema, metingen en gezellige klets hebben er voor gezorgd dat ik mijn doel gehaald heb. Zoek je een enthousiaste Personal Trainer die met jouw aan je persoonlijke fitheid doelstelling wil werken…..neem dan contact met hem op!

Pascal

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal training tot Online coaching bij Face-Off Sport & Coaching

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Den Bosch. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Duo training, Online coaching, eGym en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend kennis met Face-Off Sport & Coaching en vraag een Gratis Proefles aan of doe de online Lidmaatschapstest voor een persoonlijk aanbod. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden, we zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Face-Off Sport & Coaching